stoineff

Африканци намушкали над 6 пъти 22 годишно момиче в София


Тримата африканци, които вчера клаха момиче близо до метростанция “Вардар” в столичния квартал Западен парк, са го наръгали 6 пъти.


Нападението станало малко след полунощ, когато 22-годишната Никол се разминала с групичката чужденци – две жени и един мъж.

Момичето било с приятеля си Христо, когато между него и африканците възникнал скандал. Всичко станало много бързо. При разправията един от чужденците извадил нож и започнал да ръга Никол по гърдите и раменете. Когато момичето се разпищяло и цялото станало в кръв, те избягали. Христо веднага се обадил за помощ и след няколко минути на мястото пристигнали линейка и полицаи. От чужденците обаче нямало и следа.

По време на нападението, момчето не реагирало. Те предполагат, че причината не е страх, а просто всичко е станало за секунди. Те дори не успели да видят лицата им. Единственото описание, което дали, било че са тъмнокожи млади хора.

Целта на нападението не е ясна, твърдят от столичната полиция. Чужденците нито взели парите на двойката, нито телефоните им. Това навежда полицаите на мисълта, че е възможно африканците да са били провокирани от българската двойка. И Никол, и Христо обаче отричат да са им казали каквото и да е било, още повече да са ги обиждали или нападали.

След клането 22-годишната Никол била откарана в “Пирогов”, където обработили раните й. За живота й няма опасност.

related

София 8435317028216899607

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item