stoineff

"Ислямска държава" екзекутираха брутално млад мъж с базука 18+

Екзекуциите на „Ислямска държава” с ножове и автомати приключиха. Зверството и варварството на ислямистите достигна нови висоти, след като членове на групировката взривиха с базука мъж на парчета. Шокиращото видео от потресаващия акт на нечовечност вече се върти из мрежата.
На кадрите се вижда как клетникът се взривява в огнено кълбо, след като снарядът, разработен за неутрализирането на танкове, достига до него. Следват възгласи на радост и скандиране на „Аллах е велик”. Ислямистите също продължават да стрелят със своите оръжия по останките на мъжа, докато се приближават към тях.

Но това не е краят. Ислямистите започват да танцуват около останките и се редуват да ги ритат. Видеото бе разпространено от антиислямистката група „Ракка е изколвана бавно”. От клипа става ясно, че взривеният клетник е обвинен в това, че се е сражавал срещу „Ислямска държава”.

По-рано стана известно, че екстремистите от радикалната групировка „Ислямска държава“ са екзекутирали 17 заложници в превзетия древен град Палмира. Най-малко четири от тях са били обезглавени. Всички жертви на ислямистите са обвинени в сътрудничество с 

правителството на Сирия.


Видеото не се препоръчва за хора със слаби нерви. 18+

related

нови 1990129959749827394

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item