stoineff

Какъв е характера ви според бижутата, които носите

Бижутата са най-акцентиращият моден аксесоар на всички времена. 

В действителност те имат скрита символика, която може да бъде открита, проследявайки историята им. Защо всеки от нас обича да носи накити, разказва най-голямата международна, виртуална общност на Kaymu.bg

Нашите прадеди са носели накити, направени от зъби и нокти на уловени и убити животни. Те са символизирали силата и надмощието на ловците. За римляните, бижутата свидетестват за обществения им статус и са показвали връзката им с различни Божества. Златните бижута са били на почит през Средновековието и отново са служели, за да се показва обществено положение. В наши дни, те са еволюирали до важен аксесоар, без който външния вид не е завършен и да, дори в наши дни, те също служат като начин, по който да се демонстрира положение.
Безспорно, бижутата са най-предпочитани сред нежната половина. Ето какво разказват те за притежателите си:
• Бижута от злато: Ако сте любители на златото, то определено означава, че държите на материалното и обичате да изтъквате, с това което имате.
• Бижута от сребро: Ако сребърният метал е вашият любим, това означава, че не парадирате със социален статус и блага. Вие сте скромна, но изтънчена личност, която държи на личностните качества.
• Бижута с цветни камъни (цирконии): Вие обичате блясъка и изобилието. За вас бижутата са не просто аксесоар, а нещо без което не може да живеете. Камъните ви помагат да снемате негативната енергия и ви зареждат с положителна такава.
• Бижута с диаманти: Вие определено знаете цената на парите, умеете да ги уважавате и за това разполагате с тях. Не държите да имате много бижута. Достатъчно ви е и едно, стига на него да има диамант.
Историята на бижутата е повече от завладяваща, а ролята им в тези времена – неуспорима, точно както и фактът, че те винаги ще бъдат актуалнии на мода, за да подчертават красотата и женствеността.

related

новини 164680424439028691

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item