stoineff

Пеевски никога не е бил в един отбор с Цветан Василев

Депутатът от ДПС Йордан Цонев заяви, че движението е най-заинтересовано да се разкрие истината за КТБ. 


"Делян Пеевски никога не е бил акционер в тази банка, никога не е участвал в управлението на тази банка, няма преференциални договори с тази банка, няма взети и невърнати кредити, няма никакво отношение към тази банка. Г-н Пеевски не е бил в един отбор с Цветан Василев", съобщи той интервю за "Здравей, България" по Нова телевизия.

КТБ е била създадена и управлявана от Цветан Василев като финансова пирамида, поясни Цонев. Той разказа каква е била схемата. По думите му е имало 117 фирми, които са участвали в схемите. Една от схемите е била, че едно дружество взима кредит, дава го на друго, а то на трето.

Цонев разкри и че дружество с 200 хил. оборот е взело кредит за 500 млн. "Представяте ли си за каква пощенска кутия става въпрос", попита депутатът водещите на "Здравей, България". Йордан Цонев коментира и кредитните карти, които Ахмед Доган и Емел Етем са имали от КТБ. Той поясни, че те не са били използвани и напомни, че всеки има право да има кредитни карти, като уточни, че лично той има няколко.

"ДПС упорито преследва истината за КТБ", каза категорично Цонев.

related

Политика 6524341142388534366

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item