stoineff

Скандал: Високопоставени политици, които са зависими от Василев

Разпитите на квесторите са фундаментални за разкриване истината за КТБ и затова препоръчвам на главния прокурор Сотир Цацаров те да не се провеждат пред един прокурор, а от група прокурори и да се запише казаното за поръчителите им. Това каза в интервю пред Нова телевизия Кольо Парамов.


Според него, квесторите са получили указания от Иван Искров да фалират КТБ. „Знае се, че всички, които са ходили в къщата на Цветан Василев са записани на камерите и в един момент той ще извади тези записи”, каза още финансистът. Той беше категоричен, че всичко за исканията на тези хора от политическия и бизнес елит на България са знае и е записано, за собствено спокойствие на банкера.

Парамов беше категоричен, че е имало поръчение да се фалира банката, за да се попречи на Бойко Борисов да направи второто си правителство. „Има високопоставени политици, които са зависими от Василев и искат само той да се махне далеч от България”, твърди той.

Парамов поиска да се промени Закона за банковата тайна и да излезе цялата истина за вложителите в КТБ и техните отношения с Цветан Василев.

related

Политика 1918060670873789870

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item