stoineff

Как може да заплатите престоя си в хотел?

rezervacii-online-v-hotel

Ако сте решили да пътувате по работа или на почивка и сте избрали предварително хотела, в който да отседнете, може да заплатите престоя си по няколко начина.

Най- често срещания начин е заплащане на място. Извършва се на рецепцията на самия хотел. Във всеки случай е добре да сте направили предварителна резервация по телефона, за да сте сигурни, че когато пристигнете ще има свободна стая.

Ако предварително сте избрали през интернет хотел, в който искате да отседнете, ще може да резервирате стая в сайта на хотела. В този случай имате възможност да заплатите и по банков път. За това заплащане са необходими данни за банковия превод. Освен това, ако желаете може да получите и фактура, за която трябва да въведете допълнителни данни- телефон и имейл. След като сте попълнили всичко необходимо за вашата резервация, трябва да бъде извършен банковият трансфер най- късно до 48 часа.

Може да изберете да заплатите и с кредитна карта от всеки един клон на банка и пощенска служба. След като сте се запознали с общите условия на дадения хотел и сте направили резервацията, трябва да извършите плащането. За целта е необходимо да въведете всички данни по кредитната ви карта- вид на картата и номер, CVV код, валидност, на чие име се води и т. н. Самият начин на плащане избирате вие, докато правите резервацията, а сумата може да бъде изплатена в български пари или евро.



Ако сте направили резервация, заплатена с кредитна карта по банков път, вие получавате ваучер по вашия имейл, веднага след заплащенето. Той се изпраща под формата на прикачен файл. Ако обаче нямате достъп до електронна поща, можете да получите ваучера си и по факс. Този документ съдържа цялата информация, която е необходима за резервацията ви. Ето защо е нужно да го разпечатате и да го носите със себе си, за да го представите на рецепцията при настаняването ви в хотела.

related

туризъм 576327265965969168

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item