stoineff

Яне Янков вдигна уникален скандал в НОВА

Шефът на копърките от "СК Стил Транс" Яне Янков вдигна луд скандал в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия. Той се нахвърли срещу водещите Виктор Николаев и Ани Цолов, като ги обвини че обслужват чужди интереси заедно с "Господари на ефира", които изтипосаха шофьорите му да возят чужденци от летището до центъра на убийствени цени - 70 лева за 13 км.

"Заблуждавате хората, които си мислят, че влизат в коли на ОК такси. Имитирате и логото", отсече Николаев.

В отговор обаче Янков извади докуменит за регистрацията. "Един месец гоните хората и ги насочвате. Не се качвайте в "СК Транс", а се качвайте в "ОК Транс". Защо ме прекъсвате? Фирмата "СК Стил Транс" има 100 водачи, които вие оставихте на улицата. 10-те човека, които използвахте за манипулация, са задкулисието и те ще продължат да работят", каза таксиджията. Той отказа да седне до репортера на Господарите Влади Василев, когато той беше поканен на масата."Обслужвате "ОК Супер Транс", задкулисиието властва в България. Накрая идват палачите", продължи да реди наглия Яне Янков, който нарече журналистите "трима манипулатори"

related

новини бг 5675340992519648527

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item