stoineff

Водещи тенденции при принтовете за пролет/ лято 2015 година

Един от водещите акценти при принтовете тази година са точките. 

fashion-summer-2015

Те са както в различни размери, така и в цветови комбинации. Могат да се съчетават с други десени и правят всяка една визия да изглежда много закачлива и интересна, но същевременно и много стилна.

Други основните модни акценти от сезона пролет/ лято за 2015 година са комбинациите от различни десени като основните са коприна, памук, лен . Те са комбинирани върху отделен масив в най- различни цветове, щампи и линии. Тези комбинации създават невероятен електричен и магнетичен вид на визията.

Един от задължителните елементи в гардероба ни тази година са различните принтове върху ефирни материи и чорапи с дължина до коляното с флорални мотиви.

Дизайнерите ни предлагат съчетание от различни принтове и флорални мотиви от нежни и меки тонове върху лъскави материи. Това лято можете да експериментирате с игра на форми и да съчетавате всякакви флорални мотиви.

Линиите на кройките при дрехите са прави и тесни, а чорапите с флорални принтове и дължина до прасеца се съчетават идеално с обувки и сандали от естествена кожа и на висок ток, също така можете да ги съчетаете и с някои стилни джапанки.

Много актуално е съчетаването на различни принтове, като флоралните мотиви могат да се съчетават с всякакви принтове и всякакви геометрични фигури.



На мода това лято са ефирните дълги рокли, комбиниращи в себе си няколко цвята и задължително елемнти на цветя.

Всичко това лято очевидно е много романтика- много дантела, много цветя и много точки. Може да избирате малки или големи точки, флорални мотиви предимно в червено и то не само при дрехите, но и при аксесоарите.

А ако искате да сте по- провокативни и повече секси, тогава смело комбинирайте всякакви принтове и десени и не забравяйте да добавите много блясък на ламе.



Вече всички очакваме лятото с нетърпение, за да заблестим.

related

Стоки и услуги 8813096210463964015

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item