stoineff

Всички обичаме да пазаруваме

Когато минаваме покрай някой магазин, ние жените не се оглеждаме във лъскавата витрина, а просто я зяпаме. Всичко хубаво в нея ни привлича и ни се иска да е наше. Дрехите и модните аксесоари подчертават личността. Най- вече, когато са добре подбрани с много вкус и стил.

Не познавам жена, която да не обича да пазарува. Шопинг манията е присъща на повечето от нас. Днес пазарът ни дава огромен избор, дори прекален. А това от своя страна ни кара да купуваме. Чувстваме се като в омагьосан кръг,но там изобщо не ни е зле. Доказано е, че шопингът има терапевтичен ефект. Действа ни успокояващо. Никак не са малко онези, които спестяват пари от психолози и в замяна на това пазаруват и пазаруват.

Някои казват, че дрехата не прави човека. Аз обаче твърдя обратното - това изобщо не е вярно. Когато видите някой, облечен с вкус и стил, не можете да отречете, че се наслаждавате на гледката и дори тайничко завиждате. Самите ние, когато сме облечени с хубави дрехи внимаваме в държанието си, маниерите, с езика и няма начин да се изложим в обществото, защото рискът е минимален.

Някои ходят чак до Милано, за да пазаруват. Други поръчват от известни марки в интернет сайтове. Трети в градските молове. Четвърти пазаруват от магазин за втора употреба. Но от където и да е, няма никакво значение. Важното е да се пазарува. Хубаво е. Успокояващо е. Прави ни щастливи. Винаги има за всеки по нещо.

Кой е казал, че трябва да пазаруваме скъпи и лъскави дрехи. Или каквото и да било. Това не е важно. По- важното е да го правим с вкус. Само така можем да си доставим голямо удоволствие, а едновременно с това да накараме останалите да засилят усета си за красота.

Парите са, за да се харчат. Трябва само да ги харчим, но разбира се разумно.



related

Стоки и услуги 6671417442929360340

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item