stoineff

Брутално: Убит е 16 годишният ученик Георги Игнатов

Брутално: Убит е 16 годишният ученик Георги Игнатов

16-годишният Георги Игнатов момчето е намерено убито в Борисовата градина. Момчето е открито на пейка в парка, на около 50 метра от паркинга на БНР. Мястото е отцепено от служители на Четвърто РПУ и Столичната дирекция на вътрешните работи.
Сигнал за намереното мъртво тяло е подаден в 12,00 часа днес на тел. 112.

В момента на място се извършва оглед. Установена е самоличността на момчето. По първоначални данни по тялото на 16-годишния младеж са открити следи от прободни рани. Георги Игнатов е ученик в Търговско-банковата гимназия в София.


Предприети са действия по разследването за установяването на обстоятелствата и извършителите на тежкото престъпление.


Версии:

Съучениците на 16-годишния Георги Игнатов от Националната търговско-банкова гимназия в София са потресени от убийството на момчето. Според "24 часа" момчета и момичета, които учат в една смяна с Георги, го описат като добър ученик, много кротко и спокойно момче. Класът на Георги, който е трябвало да бъде на училище днес следобед, е бил разпуснат и освободен от часовете.

Учениците твърдят, че една от версиите, която чули в училище е, че момчето, което е било фен на "Левски", е убито от ултраси на друг футболен клуб. Те изключиха версията убийството да е станало за момиче, тъй като Георги не е проявявал симпатии към определено момиче.

Според основната версия жертвата и нападателят си пишели във фейсбук и се борели за сърцето на една и съща девойка. Уговорили си среща преди обяд вчера.

При нова размяна на реплики единият от тийнейджърите наръгал другия в гърдите. МВР и прокуратурата имат заподозрян за престъплението и в момента той се издирва.


Преди малко линейка пристигна в Борисовата градина, за да прибере трупа на 16-годишното момче. По непотвърдена информация името му е Георги Игнатов. Всеки момент се очаква тялото да бъде откарано за аутопсия в катедрата по Съдебна медицина. Районът около местопрестъплениeто е отцепен до метростанция "Васил Левски".

Оръжието на престъплението все още не е открито. Криминалистите търсят нож с металотърсач в района. Предполага се, че убиецът го е изхвърлил наоколо.

Учителите разказаха, че в последните години след абитуриентските балове нещастие спохожда училището. Миналата година загинал единадесетокласник пак през юни.

По нареждане на директорката журналисти не бяха допуснати на територията на училището. Гардове следяха за спазването на заповедта.

related

София 1877417684581107663

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item