stoineff

Убитият в Борисовата градина Георги е имал среща с приятелката си Лора

Убитият в Борисовата градина Георги е имал среща с приятелката си Лора

Георги е имал среща с приятелката си Лора във фаталния час, в който е бил намушкан с нож на пейка в Борисовата градина, съобщава „Стандарт”. Това е основната версия, която споделиха съученици на 16-годишния НТБГ. Лора също била в девети клас на училището. Вероятно тя е намерила убития си приятел, отивайки на срещата.
Иначе в училище се коментираха какви ли не слухове - кой дочут от приятели, кой прочетен по сайтове. Според един от тях пък Георги е имал среща със съперник за сърцето на неизвестна красавица.

Иначе всички в гимназията описват жертвата като изключително добро момче. Родом е от центъра, живее в една от пресечките на "Ботев". Преди това завършил 41-о училище. Обичал футбол, симпатизирал на "Левски", сам ритал след часовете. Слушал метъл, но напоследък се запалил по сръбско и електронна музика. Любимата му електронна игра била "Лигата на легендите" Посещавал ученическа дискотека до "Надежда".

В момента в СДВР текат разпити, свързани с убийството, на момче и момиче.

related

София 3579495704636708161

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item