stoineff

Армейско пиво - винаги един до друг

Армейско пиво
Снимка: Спортал

ЦСКА с нов проект за спасяването на марката. Всичко тръгва преди дни от волейболния отбор на Армейците, които успяха с уникален маркетингов ход. Ръководеният от Александър Попов клуб пусна на пазара своя марка бира. Феновете приемат присърце идеята и вече валят заявки, за бирата от цяла България.

"Икономическата криза, през последните години, доведе българския спорт до колапс. Софийските клубове, по всички видове спорт, са изправени пред угрозата да спрат своето съществуване.

В тази обстановка ВК ЦСКА, чрез разработването и реализирането на различни проекти, се стреми да подобри финансовото си състояние със собствени сили.

С удоволствие ви представяме нашия нов продукт - БИРА "АРМЕЙСКО ПИВО", похвалиха се от клуба.

"Създадохме "Армейско пиво" специално за привържениците на червения отбор, а защо не и за всеки, който желае да опита нашата бира. Чрез този проект се опитваме да отговорим на всички критерии за качествен продукт и същевременно да изградим усещането за силата и единството на червената спортна общност.

С Армейско пиво, клубът се надява да постигне финансова независимост, благодарение на която да реализира своите цели, да продължи своя шампионски път и да създава качествени волейболни кадри.

Бира „Армейско пиво" ще се произвежда в „Ломско АД" по уникална рецепта и ще бъде с отлично качество и автентичен вкус.

Бира „Армейско пиво" ще се продава първоначално в София, в няколко големи търговски вериги и стотици по-малки магазини, като в най-скоро време ще може да бъде намерена и в цялата страна.

Актуална информация за бира „Армейско пиво" можете да намерите на новия ни продуктов сайт www.armeiskopivo.com."

Бира "Армейско" е с алкохолно съдържание от 4,3% и ще се предлага само в пластмасови бутилки от 2 литра.

related

Спортни новини 872753286798728549

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item