stoineff

Космата мацка, се радва на огромна популярност в социалните мрежи

Все по - често по улиците можете да срещтнете мъже, които са лъснати, бръснати, гладко епилирани и леко парфюмирани.
Не така стоят обаче за едно представителка на противоположния пол от Великобритания.
19-годишно момиче счупи ефирните рекорди в Англия заради съдбоносното си решение, което е взела преди цели 8 години. Ясмин Гасимова от Рединг е спряла да се обезкосмява на 11-годишна възраст и приканва останалите жени да започнат да възприемат естествените черти на тялото си.

Естественото окосмяване на момичето събудило световния интерес и не след дълго е била поканена в телевизионно предаване, за да сподели своята идея. Появата й в интернет пространството много бързо започва да събужда интереса на аудиторията, получила е много предложения от ухажори, а профилът й в социалната мрежа всекидневно е заливан от покани за приятелства.
За един ден Ясмин получава около 500 покани от мъже и жени. Мъжката аудитория се опитвала да осъществи социален контакт, а част от женската аудитория, което е по-лошото, признала своето вдъхновение и решила да се отдаде на същата кауза.

related

новини 1699537264952052418

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item