stoineff

Детето с което е блудствувано е било системно малтретирано


Дете е прието тази сутрин във варненската болница "Света Марина" в тежко състояние и със съмнения за побой. Момиченцето е на година и 9 месеца, от село Каменар, Варненско. То е в кома и с опасност за живота в детската реанимация на Интензивното отделение на Университетската болница "Света Марина". Има сведения и за извършено с детето блудство. Състоянието му е консултирано с неврохирурзи, но прогнозата не е добра.

Малката Станка е в детската реанимация на Интензивното отделение, Детското интензивно отделение в Университетската болница "Света Марина", прогнозата е много лоша, но се борим с всички сили, каза проф. Виолета Йотова, която не скри сълзите си от това, което е видяла, тъй като детето, каза тя, има изключително много стари и нови травми, вижда се, че продължително и тежко е било малтретирано, а що се отнася до следите от блудство, има наистина съмнителни травми, каза тя, но това може да се разбере само със съдебно-медицинска експертиза, каквато още не е изготвена.
От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигналът е подаден от майката на детето, а бащата е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

related

новини 6092391948246515719

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item