stoineff

За смъртта на Георги: Отпада версията за любовни взаимоотношения.


Активно се работи с материалите с видео материалите. Това каза вицепремиеът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова .
 „Разпитват се близки на убития. Отпадна версията за любовни взаимоотношения. Остава версията за сбиване между привърженици на отделни футболни клубове. Увериха ме, че можем да установим контакт с лицата, с които е било момчето последно", уточни Бъчварова.
„Винаги слуховете са повече, отколкото действителното положение. Опитваме се да оптимизираме структурата и отделните териториални звена, така че да осигурим повече персонал, който да бъде там, където е необходимо", коментира Бъчварова във връзка с оптимизирането на персонал в отделни териториални звена на МВР. „Става въпрос за една нова организация, която да оптимизира дежурните звена. Има проблем с недостига на кадри там. Налага ни се да командироваме служители", каза още Румяна Бъчварова.

related

новини бг 4702480809985260689

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item