stoineff

Арестуваха баща за насилие над бебе на годинка и половина

Момиченце на година и половина от варненското село Каменар е прието в тежко състояние в реанимацията на университетската болница "Света Марина"във Варна.

 То е с видими следи от насилие, има сведение и за извършено с детето блудство.
От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигналът е подаден от майката на детето, бащата е задържан.

Момиченцето, което постъпи при нас снощи, е в изключително тежко, критично състояние. То е в кома и се борим за живота му. Това съобщи шефът на детската клиника в УМБАЛ „Св. Марина“ проф. Виолета Йотова. Тя посочи, че детенцето е само на годинка и девет месеца. В момента то е настанено в реанимация, пише petel.bg.
„Водят се много тежки криминално-следствени действия за насилие над детето“, допълни тя. От пресцентъра на полицията потвърдиха, че късно снощи са получили сигнал за дете в изключително тежко състояние от село Каменар, като по случая има задържан.

Разследването, което тече в момента, е под надзора на варненската окръжна прокуратура. За тежкия случай тази сутрин е подаден сигнал и в отдел „Закрила на детето“, където също работят по установяване на подробностите.

related

новини бг 8774460536800349709

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item