stoineff

Нова версия: Георги е убит случайно


Последни новини. Нова версия се появи за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина – случайно нападение, съобщи bTV. 


За това свидетелства SMS, който ученикът от Търговско-банковата гимназия изпратил до приятелката си. В съобщението той написал, че я чака на пейката. Минута и половина по-късно ѝ се обажда, за да ѝ каже, че е намушкан. Когато тя пристига, той вече е починал.
По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Полицията цяла нощ разпитва свидетели и съученици на Георги. Изясняват се отношенията му с други ученици от Строителния техникум, както и последните часове от живота му.

Един от приятелите на убития Георги го описва като усмихнат и забавен човек.

Георги успял да се обади на приятелката си и й казал, че са го наръгали. 

Тя се обадила на 112 и веднага тръгнала към мястото, където трябваше да се видим. Това каза пред Нова телевизия най-добрият приятел на убития Георги – Константин.
„Ходили сме няколко пъти там, в Борисовата градина. Не е имало никакви проблеми. Не мога да го осмисля защо се случи”, добави момчето.

Други съученици на Георги недоволстват, че го изкарват ултрас и луд футболен фен. „Това не е вярно. Той не би тръгнал да се бие с когото и да било”, казва съученик.

Константин добавя, че Георги си имал сериозно гадже от шест месеца. И не вярва, че приятелят му е убит заради ревност: "С друго момче наистина имаха конфликт. Но не вярвам той да го е направил". Константин каза още, че Георги не бил ограбен: „Всичко си беше с него – документи, пари, телефон”.

Момчетата твърдят, че между Банковата гимназия и Строителния техникум няма вражда. И не вярват във версията, че Георги е убит така жестоко и хладнокръвно от някой от техникума.


„Лора, приятелката му, е много зле. Тя е била първата, която го е видяла”, каза Константин и добави, че много се надява да има свидетел, да се намери улика и убиецът да бъде разкрит.

Все още няма официална информация за заподозрян за убийството на Георги. Няма и очевидци. Полицията е взела записите от видеокамерите в района.

Продължава разследването на случая с убитото момче в Борисовата градина. Вчера 16-годишният Георги Игнатов от Търговско-банковата гимназия в София беше намерен на пейка с прободна рана.

related

София 651147851482060091

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item