stoineff

Още новини за родилното на ужасите в Тетевен

Още новини за родилното на ужасите в Тетевен


Семейството, загубило дете в родилното на Тетевенската болница се надява да получи справедливост, стана ясно от репортаж на Нова телевизия.

 Прокурор от града вече се е свързал с тях и е поискал да им вземе показания, а родителите на починалото време търсят все още адвокат, който да ги защитава. Друга млада жена също се оплака, че при изследвания от д-р Байчева тя не е съобщила за наличието на раково заболяване, установено при изследвания в София. Родилка разказа как е загубила дете, въпреки че преди това не е имало никакви симптоми за подобно нещастие.

Скандално разкритие направи майка, също загубила детето си в тетевенската болница. Според нея, при прегледа, който е имала при д-р Байчева на другия ден след Бабинден, тя и екипът й са били видимо нетрезви.

От своя страна, д.-р Байчева заяви, че смъртни случаи винаги е имало и ще има и тя е направила всичко възможно бебетата да се родят здрави. "Не съм убийца, това че се е случило, ние не сме богове", допълни лекарката.

Тя каза, че докато не излезе резултата от одита на болницата, не може да коментира нищо по случая. Според нея, медиите не са съд и не могат да издават присъди, без да има данни за работата й.

related

новини бг 4849395792624551518

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item