stoineff

22 годишната Петя Македонова се самоуби скачайки от 7 - мия етаж в Бургас



22-годишната Петя П. Македонова е сложила край на живота си драматично в бургаския ж. к. „Братя Миладинови” снощи, съобщиха очевидци. Тя е скочила от 7 етаж на бл. 47. Загинала е на място.
Според съседи, които са разпознали тялото тази сутрин, младата жена била дъщеря на известен бизнесмен, съобщава "Флагман".
Тя се е изпокарала жестоко с майка си преди да скочи от 7-ия етаж. Тя е хукнала към терасата, майката се е опитала да е спре, но не е успяла, пише "24 часа". Друга вероятна причина за самоубийството е тежко заболяване.
22-годишната бургазлийка не е имала никакъв шанс, издъхнала е на място от политравматизъм. Тя е дъщеря на известния в Бургас Петьо Македонов

Бащата на Петя е бил известен през 90-те години, на младини е тренирал борба. Ползвал се е с авторитет сред силовите структури, но не е участвал в нито една от тях. Починал е преди десетина години.

Петя е живеела в блок 47 в жк "Братя Миладинови" заедно с майка си и брат си. В апартамента късно снощи Петя била само майката. "Цяла нощ не сме спали. Чухме как майката крещи", пише "Флагман" цитирайки съседи на самоубийцата.

related

новини бг 7725952220136343593

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item