stoineff

Хищникът - Lada Raven


Руският завод АвтоВАЗ, който произвежда автомобилите "Лада", все още не може да пусне суперавтомобил в серийно производство. Все пак руснаците правят сериозни опити. След концепцията Lada XRay, Marussia В1, и суперавтомобилът "Волк"идва ред и на следващата концепция.


Автомобилите с марка LADA  сега изглеждат по-скоро като Kia от средата на 90-те години, отколкото като кола от 21 век. Но може би в следващите години ще дойде нов етап в историята на местното автомобилно производство. Предпоставка за това е концепция суперавтомобила Lada Raven, който предлага руският дизайнер Дмитрий Лазарев.









Главната особеност на концепцията суперавтомобила Lada Raven  - един нестандартен дизайн в духа на съвременните тенденции на равнището на световноизвестни дизайнерски студия. Масивната предната решетка, огромни прогнози на гърба, изпъкнали арки на калниците - всичко това прави колата не изглежда като по-стар модел Lada.


Техническите характеристики на модела не се съобщават. Според вида на колата може да се предположи, че двигателят ще бъде поставен в средата на рамката на машината. Все пак, скептиците посочват, че в момента в арсенала на Lada няма двигател достоен за суперавтомобила.

related

Технологии 3134323254623088693

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item