stoineff

Змия навита на закачалка в гардероб ужаси жена от стралджалско


На ужасяваща находка се натъкна жена, след като отвори гардероба си. Дамата от стралджанското село Александрово откри змия в гардероба в къщата си, съобщава Надя Жечева от общинския пресцентър в Стралджа. Семейството от няколко дни преживява истински ужас. Те няколкократно забелязвали в двора змия, но все пак се опитвали да живеят спокойно до момента, в който домакинята открила неканения гост в гардероба си.
Влечугото невъзмутимо си висяло, навито на една от закачалките, но след писъците на уплашените хора се изнизало навън, съобщава Дарик.

Семейството споделило pа преживения ужас пред свои съселяни. За случая злочестото семейство уведомило кмета, който пък потърсил помощ от служителите на пожарната.

Има и други сигнали за влечуги в селото, които пълзят из къщите. Доверявайки се на стари методи за борба с нашествениците, александровци ръсят с „тикюрт-сяра"

related

новини бг 3420267853914293045

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item