stoineff

Областният управител Петър Василев е приет в болница с множество тежки наранявания след катастрофа


По повод тежката катастрофа, при която пострада областния управител на Разград - Петър Василев, районната прокуратура  Исперих е образувала досъдебно производство. , съобщава  Апелативната прокуратура-Варна.

Тежкият пътен инцидент, е станала между исперихските селата Самуил и Хърсово, става ясно от официалното съобщение на държавното обвинение.

45-годишният управител е пътувал сам със служебния автомобил „Мерцедес“ на областната управа. На равен участък от пътя, след който следва десен завой, Василев не успява да го вземе, влиза в гората край пътя и се блъска в дърво. От жестокия удар дървото е отсечено. Мъжът е управлявал колата без колан. Очевидец, който пътува в автомобил след областния управител, вижда катастрофата и подава сигнал. На мястото на тежкото пътно-транспортно произшествие е изпратен специализиран автомобил на „Пожарна и аварийна безопасност”. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била рязана.

Петър Василев е настанен с множество тежки наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. От удара 45-годишният областен управител е със счупен десен глезен, лява подбедрица, открити рани в областта на краката, гърдите и главата. Има и две счупени ребра. Приет е с комоцио и трамватичен шок. Тази сутрин е опериран, тъй като от катастрофата управителят е и със спукан бял дроб.

related

новини бг 1164177148473601062

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item