stoineff

Дрес часовниците стават хит през лято 2015

Дрес часовниците стават хит през лято 2015



„Непросветените“ вероятно не виждат разлика между обикновените часовници за ръка и т.нар. „дрес часовници“. За тях това са просто стандартни модели с кожени каишки и изтънчен дизайн, които „по нищо“ не се различават от останалите. Дори ги сравняват със старите часовници, които са им завещали бабите и дядовците им. Истината обаче, е съвсем друга и сега ще ви я разкрием. Дрес часовниците са създадени с ясната идеята да направят впечатление и да допълнят цялостната визия на човека, който ще ги носи. Тяхното притежание подсказва за класа, стил и усет към модата, което няма как да не бъде забелязано от околните.


В България за съжаление носенето на дрес часовници по официални поводи и събития не е масово разпространена практика. За това си има и логична причина и тя е свързана с високата цена, която държат тези модели. Не е тайна, че един хубав ръчен часовник струва в диапазона на 200 до 400+ лева. Цената е възможно да скочи двойно или тройно, в зависимост от модела, който сте си избрали и екстрите, които притежава.


Напоследък обаче, се забелязва известен ръст в носенето на дрес часовници. Огледайте се и ще забележите, че поне 1 на всеки 5 души има на ръката си часовник. Попитайте го колко е часът и почти сигурно ще си извади телефонът, за да ви каже, тъй като използва ръчният си часовник повече като аксесоар, отколкото по предназначение.


Модните критици алармират, че тази година се очаква истински бум в продажбата на дрес часовниците. Дори навлизането на т.нар. „умни часовници“ на Самсунг и Епъл не могат да променят статуквото и да се наложат на пазара. И това е съвсем нормално, тъй като те по никакъв начин не могат да се доближат до въшният вид на дрес часовниците и предимствата, които предлагат на своите притежатели.


Въпреки че марковите дрес часовници струват колкото минималната заплата на обикновеният българин, това не пречи на голяма част от хората да притежават поне един модел от колекцията на Армани“; „Хамилтън“, „Касио“, „Сейко и останалите популярни марки. Тук е моментът да отбележим, че има специални клубове и форуми на притежатели на дрес часовници, които редовно си организират сбирки, за да се похвалят с новите си придобивки или да обменят полезни съвети относно предимствата и недостатъците на даден модел.


Дрес часовниците са подходящи не само за официални събития и приеми, а и за ежедневието. Поради това не се учудвайте, ако установите в движение, че дрес часовниците са се превърнали в хит на лято 2015. Преди бяха на мода „марковите маратонки“, след което бяха изместени от татуировките, а сега новата мода най-вероятно ще бъдат ръчните дрес часовници.


Бъдете в крак с модните тенденции и изберете този модел, който прецените, че подхожда най-много на Вашият стил, излъчване и класа!




related

новини 5455350643454173415

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item