stoineff

Полуфиналът по волейбол България - Франция ще започне по късно

Полуфиналът по волейбол България - Франция ще започне по късно

Полуфиналът на европейското първенство по волейбол за мъже България – Франция ще се играе в събота (17 октомври) от 20:45 часа в зала „Арена Армеец” в София, обявиха от Българската федерация по волейбол.

Според предварителна програма срещата трябваше да се играе от 17:45 часа с уговорката, че са възможни промени заради телевизионното излъчване. Именно поради тази причина от европейската конфедерация изместиха двубой № 33 от програмата на Евроволей 2015 за 20:45 часа на 17 октомври.

Информацията е изключително важна за българските фенове на волейбола, за да могат да планират по-добре програмата си за събота и да могат да гледат решителния мач с Франция в „Арена Армеец“ или по телевизията.

Всички зрители, закупили предварително билети за двубой № 33, без да са ясни класиралите се отбори, получават шанс да презаверят своите пропуски. Това може да стане на касите на „Арена Армеец” от 15 октомври (четвъртък) в 14:00 часа до 17 октомври (събота) в 12:00 часа.

Пропуските, на които за начален час на мача между България и Франция е отбелязан 20:45, нямат нужда от презаверяване. Ако билетите са със стария начален час и не са презаверените, ще важат за мач № 34, който е полуфиналната среща Словения – Италия на 17 октомври от 17:45 часа.

related

Спорт 6446821441409628674

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item