stoineff

Мечтаното сватбено тържество на открито


Човек и добре да живее, се жени – тази мъдра мисъл вероятно е излязла от устата на  някой, нагърбил се с тежката задача да организира сватбено тържество и всеки, който е минал през това изпитание за нервите, би се съгласил.
Встъпването в брак е важно житейско събитие, за което много от нас многократно са си фантазирали, затова е съвсем в реда на нещата да искате, както вие така и гостите да запазят невероятни и топли спомени от тържеството.

Но как да направите сватбата на мечтите си?
Много двойки предпочитат сами да се захванат с тежката задача, но често постигнатите резултати са почти катастрофални и на светлинни години разстояние от това, което са си представяли.
За да се предпазите от излишни разправии и главоболия, е по-добре да се обърнете към специалисти, които така или иначе имат много по-богат опит от вас в организирането на сватби. Те ще ви спестят не само грижите, но и чуденето при взимане на решения относно някои детайли, а в същото време ще направят сватбено тържество по ваше желание и вкус. Ако искате да научите как, можете да проверите тук. Ако искат сватбеният ви ден наистина да бъде специален, можете да направите събитието на малко по-нетрадиционно място. В този смисъл сватба сред природата е добро решение.
Идеята тържеството да се организира на открито създава много и разнообразни възможности за терен, но те вървят ръка за ръка и с някои по-специфични изисквания за оборудването. Това означава, че като за начало ще ви е необходима шатра, която може да побере гостите и да скрие красивата младоженка с бялата ѝ булчинска рокля от непредвидените промени в климата.

Шатрата и нейното оборудване


Шатрите могат да бъдат най-различни по форма и размери, но са изключително важни, защото определят цялостната визия на събитието. Може да предпочетете с прозрачен покрив или стени, с така наречени „прозорци” и „врати” или типа, който представлява само покрив, но не е препоръчителен за по-студено време.
Ако си мислите, че сватба на открито е възможна само през най-горещите сезони, то трябва да знаете, че повечето шатри могат да бъдат оборудвани и с отоплителни системи и климатици, което позволява да се използват и на по-хладно време.
Към шатрата може да ви е необходима и подова конструкция, която да заличи неравностите на терена, ако има такива, но ако шатрата е поставена върху бетон или друга равна повърхност, подът е излишен.

Мебели и прибори


Разбира се, освен на себе си в този толкова специален ден, трябва да угодите и на гостите си, като ги накарате да се чувстват комфортно. След като сте се погрижили да са на топло и сухо при евентуални неочаквани промени на времето, е добре да ги настаните удобно по масите. Тук е добре както да определите местата им по  ваша преценка, така и да изберете стилни, здрави и сигурни  маси, които да са съобразени по размер с броя на гостите. Желателно е столовете да подхождат на масите, но те винаги могат да бъдат допълнително украсени и декорирани. Колкото до приборите старайте се да ги подберете грижливо в зависимост от менюто, което сте избрали за празничния ден.

Декорацията и други екстри

Декорацията не е задължителен елемент от сватбеното тържество, но се счита за проява на добър вкус и прави атмосферата, по-приятна и уютна. Това означава, че малко украса никога не е излишна. Ако сте решили сватбата ви да е по-грандиозна, имате необходимите материални средства, както и желанието да ги вложите в перфектното шикозно сватбено тържество, единственият ни съвет е да не прекалявате. Понякога скромната украса изглежда много по-стилно отколкото, ако прекалите с нея. Не рискувайте да превърнете сватбата си в пълен кич.

Не забравяйте - най-важното за сватбата е да споделите силните си, положителни емоции и невероятните спомени от нея с бъдещия си партньор, както занапред ще споделяте всичко в живота, така че постарайте се на първо място да ѝ се насладите.


related

новини 4284818444137967336

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item