stoineff

Какви са предимствата на ламиниран паркет?

Съвременните предложения за подови настилки, често биват пренебрегвани. Въпреки това те могат да ви оставят без дъх.


Стъпваме по подовата настилка от ламинат, без да осъзнаваме какви са предимствата й пред останалите подове. Приемаме я за даденост, но когато търсим личен избор и решение за красив интериор, отново на ламинат се спираме.

Днешните ламинати са значително по-различни по стилове, които за първи път са въведени в края на 70-те години.

laminiran parket

За начинаещите може да е най-засилено реализмът по отношение възможностите на съвременната ламиниран паркет, които хората търсят. За да претворите по-красива от всякога визия, спрете се на технология и висококачествени покрития.
Днешните предложения за ламиниран паркет са по-трайни и издържат по-дълго, отколкото продукти от дълги и по-стари години.
Ламинатът е неподвластен на времето. Той е съпроводен от лекотата на инсталиране, поддръжка и невероятна стойност, която осигурява. Видовете ламинати комбинират най-доброто от всички тези характеристики за невероятни резултати и красиви повърхности.
Готови ли сте да бъдете впечатлени? Това са 8  предимства от ламинирания паркет, които правят тази повърхност трудно устои ма!

  1.  Пресъздаване визуално - искате прекрасни подове и днешните технологии доставят тази възможност! Модерните ламинати са естествено срещащи се дървени модели и красиви  реплики създадени по революционен процес, който позволява на проектите да предоверяват несравнимата реалистична визия.
  2. Изключителна стойност - ламинирания паркет предлага на собствениците на жилища да създават облика според своя бюджет. С непрекъснато усъвършенстване в технологиите, вие може да подарите на дома си страхотен стил за по-малко. Гланцираната или матирана повърхност се прелива с останалата част от интериора, а заключващата система премахва излишните сметка от закупуване на лепила за инсталация.
  3. Друга причина да обичате ламината е факта, че е лесен за почистване! Разливите течност и само със забърсване почиствате всичко. Така предотвратявате замърсяване и прах, а освен лесното, тук предимство е анти алергичното свойство на ламината.
  4. Лесен и безболезнен монтаж - ламинираният паркет разполагат с уникална клип технология. Най-висшата заключваща система в индустрията е формата на езика и жлебовете, които създават плътна връзка, намаляват времето за монтаж и се предлагат с гаранция за цял живот.
  5.  Невероятна защита на повърхността, което го прави идеален избор за места с висок трафик.
  6.  Повишени нива за стил - проектантските изисквания дават най-много възможности за дизайн. Големите производители на ламинирани дъски предлагат различни дължини и ширини, както и финализиращ гланц, за по-ефективно търсене.
  7. Екологичен продукт - с увеличаване на търсенето на екологично чисти паркети, ламинатите отговарят на изискванията за опазване на околната среда. Те достигат до 74 процента възможност за предварително рециклиране.
  8. Друга тенденция в цялата концепция за ламинат е закупуване на стоки, които са направени по начини за стимулиране на икономика, отопление и пресъздаване на идеалния дом!

Съобразявайки тези изисквания ще направите най-добрият избор за подова настилка – ламинат!






related

Интериор 7346905844439797361

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item