stoineff

Извънредни новини: Наркоман закла ученичка в Сливен!

15-годишна ученичка е била убита в Професионалната гимназия по икономика в Сливен рано следобед днес. Училището е блокирано от полицаи.


Установено е, че 28-годишен мъж от село Струпец е влязъл в двора на училището, където наръгал с нож друг мъж на 28 години, известен с прякора Бахура.

След това нападателят наръгал и ученичката, а после направил опит да се самоубие с газов пистолет.

15-годишното момиче по-късно издъхнало от раните си. Предполага се, че нападателят е имал връзка с ученичката.

При инцидента е пострадала и психоложката на гимназията, която се е опитала да предпази момичето, потвърждават от полицията.

След трагедията в Сливен: Трима души са приети в болница

От областната болница в Сливен съобщиха, че трима души са приети с наранявания след инцидента в училището. Те са транспортирани в болницата около 14 часа.

Единият пострадал е на видима възраст 28-30 години, с прободна рана в гърба, в тежко състояние, съобщи началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков.

Вторият пострадал, чиято самоличност не е установена, на видима възраст между 25-30 години, е с прострелна рана в устната кухина.

Убиецът на ученичката й звънял многократно преди инцидента, бил агресивен

40-годишната преподавателка е с прободна рана в областта на корема и гърба, в относително добро състояние, допълни д-р Суванков.

В момента родители, с разрешението на директора, взимат децата си от 12-то училище, което дели един и същ двор в Професионалната гимназия по икономика.

От икономическия техникум са изведени три момичета и три момчета, които да дадат показания в полицията. Съседи казаха пред журналисти, че убиецът е 30-годишен мъж на име Красимир, наркозависим, наскоро излязъл от затвора.

Още по темата:

Димитър заклал 15-годишна Симона, защото скъсала с него

related

Регионални 5003655259581252410

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item