stoineff

Учителка опитала да спаси живота на Симона е скочила пред ножа на касапина в Сливен


40-годишната психоложка на сливенската гимназия, е пострада при касапницата след опита да предотврати инцидента, съобщава Радио „Фокус”-Сливен. 


Жената се намесила в скандала и била намушкана от 28-годишния нападател.

Спешната помощ в Сливен е създала толкова стройна организация, че 15-20 минути след касапницата в гимназията в града ранените вече били откарани с линейките в Областната болница. Това каза пред БНР д-р Василиса Симеонова - директор на Бърза помощ - Сливен.
И допълни: "Колегите чакаха нашите линейки, хирурзи, анестезиолози, всякакви специалисти посрещнаха пострадалите и всичко стана много бързо".

Криминалисти от София вече пътуват към Сливен, за да подпомогнат колегите си за касапницата, която се разигра преди около 2 часа в сградата на Икономическия техникум.

Очаква се в Града на стоте войводи да пристигнат и висши служители от професионалното ръководство на МВР. Министър Бъчварова е в Лондон на официално посещение.

Извънредни новини: Наркоман закла ученичка в Сливен!

related

новини бг 7406422934804496845

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item