stoineff

Българска тунинг компания разпили MINI Cabrio

Автор на разработката е китайско подразделение на българската тунингова компания Vilner
Колко ексцентрично може да бъде едно MINI Cabrio? 

Новооткритото представителство на Art Studio Vilner в Пекин дава цветен отговор на този въпрос, с първия си проект.
"Скромност" и "искретност" са две думи, които най-малко описват натурата на дамата, поръчала изпълнението. Тян Лин е новоизгряваща актирса, която се мести в Пекин през 2011 г., заедно с любимия си R57 One Cabrio. И въпреки, че Лин в момента чака нов F56 JCW, белият автомобил "е показал правилния път" към успешната й кариера, поради което 24-годишната дама решава не само да го запази, но и да го награди с екстензивна "Vilner" терапия.

Идеята? Колата да отрази чувствеността на Лин и мотото "Успехът може да бъде безграничен, като вселената", което тя следва в живота. "Цветен човек, който изразява себе си, чрез всяка една дреха или вещ", така се определя самата тя.

Този R57 е красноречив пример за екстровертността на един от първите клиенти на Art Studio Vilner - China. Дискретен, като фойерверк. Интериорът получава дори елементи от чисто злато.

Такива са ръчно гравираните иконки на бутоните, които може да се видят под скоростомера, горе при лостчето за управление на покрива, както и в конзолата пред скоростния лост. Последният също е получил позлата, като най-щедро покритите повърхности са ролбарите, зад главите на пътниците на втория ред. Ръчната работа по изрязване и гравиране на плочиците със символи, е било категорично изискване на Лин.

related

Технологии 1165448494134769775

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item