stoineff

Драма: Зарко се отнасял с Десислава като към робиня!


Истината за отношенията между фолк певицата Деси Слава и Зарко е много по-драматична, отколкото изглежда.

 Доброто момче от Русе, което на пръв поглед дава вид на тих и хрисим мъж, всъщност далеч не носи такава същност.
Истинското лице на Зарко е друго – обсебващо, изискващо и прекалено егоистично, разказват близки до него и бившата му вече любима – Деси Слава.
През времето, в което Деси и Зарко били двойка, той не спирал да поставя условия, за да остане до нея. Спортистът много добре осъзнавал властта си над певицата, защото виждал, че тя е лудо влюбена и се страхува да не го изгуби.
Много добре разбирал и силата, която му давала разликата в годините и умело лавирал с оръжията си. Първото, срещу което се опълчил ММА боецът, била склонността на певицата да посяга към чашката, пише bliasak.bg.
„Не й разрешаваше да изпие и една бира. Когато я видеше да си поръча нещо, което съдържа алкохол, полудяваше и ставаше страшно. Скандалите след това бяха нетърпими“, обясняват техни приближени.
Същата драма се развивала и заради страстта на Деси към цигарите. На забраната да пуши обаче, блондинката възроптала и заявила, че няма да ги спре, независимо от неговото мнение.

related

За жената 9168199692083937712

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item