stoineff

Десислав Поничката: Лично аз се опитах да спася Тодор


Защитата на двамата братя Иван и Десислав Дамянови, обвинени за смъртта на 18-годишния Тодор, поискаха да им бъде наложена по-лека мярка за неотклонение - домашен арест, парична гаранция или подписка.

Според адвокатите, събраните доказателства до момента не дават основание за обосновано предположение, че те са извършители на престъплението, за което са обвинени.


Те бяха категорични, че Дамянови са се защитавали от момчето, което ги е нападнало с метален бокс. Според адвокат Светла Генова няма доказателства за причинно-следствена връзка между боя и смъртта на Тодор. Тя изтъкна, че двамата братя дори имат повече физически наранявания от починалото момче и призова съда да се произнесе безпристрастно въпреки обществения натиск.

В своя защита Десислав Дамянов каза, че когато момчето е припаднало на земята, той лично се е опитал да му окаже помощ. Според другия брат Иван, 18-годишният Тодор ги е атакувал първи, имало е и намеса на втори човек на страната на момчето, който е открил бокса.

Очаква се в 18:00 часа съдът да реши каква мярка ще бъде наложена на двамата братя.

related

новини бг 4786712512330934712

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item