stoineff

Александър Антов е разстрелян докато разхождал кучето си

Александър Антов е разстрелян докато разхождал кучето си


Отново брутално убийство на бизнесмен в София. Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия".


Около 19,00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Близките му го пуснали за издирване, съобщава БНТ.

Тази сутрин е намерен убит в Бистрица.

С няколко изстрела е бил ликвидиран собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов, твърди "24 часа". Два от куршумите са се забили в главата на бизнесмена, останалите са попаднали в тялото. ОТ МВР все още не потвърждават версията за убийство и настояват да бъдат цитирани коректно: "Не е ясно дали намереният мъж е прострелян, убит, или сам е сложил край на живота си".
Според неофициални източници обаче Антов е бил разстрелян като килърите са го причакали в горичката на Бистрица, недалеч от дома му.

63-годишният мъж излязъл да разходи кучето си, но когато домашният любимец се върнал сам вкъщи, семейството на Антов се притеснило и се обадило в полицията. След това започнало издирването на бизнесмена, а към полунощ е било открито мъртвото му тяло.

Извършени са съответните процесуални действия. Мястото е отцепено, криминалисти са извършили оглед, такъв е извършен и днес сутринта. Тече разследване. Все още не може да бъде потвърдена самоличността на 63-годишният мъж.

Припомняме, че това е втори разтрел в рамките на седмица. На 7 януари около 20 часа бе разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов. Хладнокръвното убийство стана във входа на блок 19 в луксозния жилищен комплекс "Макси". Все още няма задържани, като от СДВР уточняват, че се работи активно по издирването и задържането на извършителите.

related

София 2482165456455049641

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item