stoineff

Благой е застрелял първо жена си, а след това и петгодишната си дъщеричка

Благой Сапунджиев, който вчера потресе България, убивайки хладнокръвно семейството си, е гръмнал от упор в главата първо жена си Йорданка, а секунди след това и детето си Петя.



 Според криминалисти 5-годишното момиченце не е усетило нищо в съня си. Майка му, 29-годишната красавица Йорданка, изобщо не е имала време да реагира, тя също е спала. Секунда след това, без да се колебае, мъжът е насочил пистолета и към своята глава.
Версиите на разследващите са разнопосочни. Според едната кървавата екзекуция е била обмисляна и планирана, защото мъжът си купил незаконен пистолет „Валтер”.

Според другата убийството е провокирано от отказ на младата жена семейството да се събере отново да живее заедно и да не се развеждат. Вечерта на 3 януари, след като са легнали да спят, Благой спонтанно е решил да убие най-близките си същества и да се самоубие.

Гневът му е бил провокиран от скандала преди лягане, свързан с нежеланието на Йорданка да му прости и този път неоснователната ревност и постоянния психически тормоз.

Както първо БЛИЦ съобщи, Йорданка е била много красива, преди години била манекенка, а мъжките погледи, които я следвали, вбесявали мъжа и. Наши източници съобщават, че няма данни жената да е имала любовна връзка.

За сега везните натежават в насока взетото решение за убийството да е заради скандал вечерта, разкриха за БЛИЦ хора, ангажирани с разследването. В квартал „Кючук Париж”, където като дете е израснал 35-годишният Благой, още не могат да се начудят как кроткият и възитан мъж е отнел живота на любимата си съпруга и на прекрасното си дете.

Още за убийството четете тук

related

новини 7661393593346191862

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item