stoineff

Последни новини за убийството в Пловдив

Последни новини:
"Знае ли човек къде започва мярката на силния и завършекът на слабия???

 Земната милост и кръвната дан нямат предели ..... Затова са и вечни сред хората - грешни и не толкова грешни !!!" Това е един от последните постове, написани от 35-годишния Благой Сапунджиев - мъжът, който вероятно е разстрелял съпругата си и 5-годишната им дъщеричка.

 Днес сутринта разтревожената майка на Благой е пристигнала в кооперацията, в която са живеели и заедно с кума на семейството са намерили труповете на тримата.




Благой Сапунджиев работи като шофьор на камион. Жена му- Йорданка Сапунджиева /29г/ пък е била счетоводител в мосопреработвателно предприятие, пише tns.bg. Младата жена е завършила Търговската гимназия, а след това висше образование в Свищовския университет. Близките й я определят като изключително лъчезарна жена и прекрасна майка, напълно отдадена на детето си. 5-годишната Петя била чаровно, отворено и много интелигентно дете. "Ангелчето Петя" - така близките наричали малката красавица.

За последно съседите видели снощи около 17 часа Йорданка, когато тя се прибрала в къщи.


Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Според съседи Сапунджиеви били щастливо семейство, но техни познати коментират че мъжът е бил изключително ревнив.

От прокуратурата в Пловдив съобщават, че във връзка със смъртта на семейството, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели. Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.
35-годишният пловдивчанин, който уби жена си и дъщеричката си, просто се е побъркал, защото е преживявал някакви тежки стресове. За да стигнеш до това да направиш подобно разширено самоубийство, очевидно става въпрос за някакво психично разтройство, коментира специалистът по психиатрия д-р Веселин Герев.
По думите му Благой Сапунджиев вероятно доста дълго време е бил под напрежение или пък е злоупотребил с алкохола. „Има и такива състояния, в които човек избухва и от най-малкия детайл. Това може да го докара до състояние на лудост. Той може да не види никакъв друг вариант да си оправи дереджето, освен като посегне на живота на най-близките си хора. Логиката му е, че така ги спасява от мъката. Човекът също така може да е имал финансови проблеми и това да го е изнервяло много”, казва д-р Герев, цитиран от „България днес”.

Мъже посягали на жените си и заради алкохолна ревностна параноя. „Състоянието е много особено – то се провокира от злоупотреба с интересната субстанция, наречена алкохол. Когато пием, ни се качва либидото, но ни се намалява потентността, т.е. много ти се иска, но не можеш. Това толкова те побърква, че като мъж започваш да мислиш, че жена ти има любовници. Така се стига до тормоз към определени хора, които може да нямат нищо общо с цялата ситуация. Дори може да бъде нападнат случаен човек на улицата. Това изобщо не са хубави неща, но алкохолът не прощава на никого”, посочи специалистът.

related

Пловдив 4672447225543147167

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item