stoineff

Изнасилена е активистката на движението „Спри изнасилването”Активистката на движението „Спри изнасилването” Амбър Амоур твърди, че сама е била изнасилена по време на посещението си в ЮАР, град Кейптаун. Това става ясно от трогателната й история, разказана в Инстрагам.
Американката пристигнала в Кейптаун във връзка с провежданата там кампания „Спри изнасилването”, заедно с приятеля си Ник. След два дни отишла в хостела, където живеел Ник, за да му остави съобщение. Там обаче срещнала Шакир, който бил много пиян и я целунал, заявявайки, че иска да бъде с нея.

Той й предложил много настоятелно да отиде с него в стаята му и да си вземе душ. Амоур твърди, че била болна преди два дни и един топъл душ щял да й се отрази добре. Но когато се съблякла и влязла под душа, се оказало, че ще бъде под него заедно с Шакир.

„Единственото, което можех да направя е да плача. Но той стана още по настоятелен и ме изнасили”, разказва американката. Тя дори припаднала от шока, но това не попречило на Шакир да продължи да се гаври с нея.

Амбър станала активистка на движението „Спри изнасилването”, след като вече преживяла това в Ню Йорк през 2014 година. Затова смята за свой дълг веднага да съобщи какво й се е случило и пуска съобщението в социалната мрежа минути след тежкото преживяване, още докато е в тоалетната на мястото на престъплението.

related

новини 5677303599677437540

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item