stoineff

Бруталната история на жена изнасилена 43 200 пъти

Карла била на 12 години, когато един чичко й обещал, че ще я направи принцеса и тя избягала от родителите сиq тя  си мислела, че е намерила любовта на живота си.



Възрастният мъж обещавал да сложи света в краката й. Казвал че тя е неговата принцеса. Карла вярвала, че може да избяга от дома на родители си. Това била най-голямата грешка в живота й.

Този човек, който бил мъж-мечта в очите на едно дете, се оказал сводник. Той се занимавал с много млади момичета като Карла! Казал на момичето, че от сега нататък тя трябва да проституира за него на улицата. След това брутално ударил Карла, изплюл се в лицето й и сериозно я наранил. После взел момичето с него в родния си град, в Мексико - град, пълен със сводници! Там той продал Карла. Момичето било в състояние на дълбок шок.

От 10 сутринта до полунощ, Карла трябвало да бъде с клиенти. Всеки ден, в продължение на четири години. Тя трябвало да има 30 клиенти на ден или повече.Те били униформени полицаи, пастори, политици.

На 16, най-сетне дошъл край на мъченията на Карла. Тя била освободена от организация на доброволци. Карла направила ужасно изчисление. Преди освобождението си, тя била принудена да прави секс повече от 43 200 пъти. Една невъобразима и страшна цифра. Но това момиче, което междувременно станало една млада жена, не се предава.

Историята на Карла ни остави с натежало сърце. Въпреки това тя не е изолиран случай. Над 2 милиона деца по света живеят в ситуации като тази на Карла. Това трябва да свърши.

Източник: "За жената"

related

новини 4858619546191293271

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item