stoineff

Веско Дебелия е екзекутиран с "Макаров" със заглушител


Пистолет "Макаров" със заглушител е използван за убийството на 53-годишния Веселин Стоименов – по прякор Веско Дебелия, който беше застрелян снощи в София. Това съобщиха източници от МВР, цитирани от БНР.
Предполага се, че нападателите са били трима. Тялото на бизнесмена е открито от жена, която живее близо до дома му. Малко по-късно там е пристигнал и брата на Стоименов, за да установи самоличността му.

Веско Дебелия беше убит снощи в София. Окървавеният му труп е открит във входа на блок 19 в затворения комплекс "Макси", който се намира на бул. "Симеоновско шосе".

Полицията смята, че откритото в Студентски град опожарено БМВ, е колата, с която са избягали нападателите. Версията, по която работи МВР е, че един от тях е стрелял, вторият го е прикривал, а третият е чакал в автомобила наблизо. Предполага се, че оръжието е било със заглушител, защото свидетели са разказали пред разследващи, че не са чули изстрели, а само слаба пукотевица.
Veselin-Stoimenov

Основните версии, по които се работи за убийството, са нарушени финансови или икономически интереси.
Четете още тук

related

новини 2043561475214012435

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item