stoineff

Ако дръпнеш фереджето на ханъма?

Какво се случва в Германия? Вълна от изнасилвания, посегателства, грабежи.

Вече около 200 са подадените жалби в полицията.
Междувременно в немските медии изтече и доклад с шокиращи разкрития за събитията в Кьолн навръх Нова година.

Освен в Кьолн нападения е имало и в Хамбург, Берлин, Щутгарт и Франкфурт. Oт публикуван днес полицейски доклад става ясно едно - ситуацията е излязла напълно извън контрол.

В същото време по българските телевизии изкачат някакви анализатори, които ни убеждават, че статистиката сочи, че изнасилванията в Германия не са нараснали, че престъпността е все такава, че не бежанците и имигрантите са виновни.

Много от жертвите се срамуват, не искат да си спомнят и да подадат сигнал за случилото се. Крият имената си. Но заговорят ли, все едно разказите им са от една друга Германия.

„Пипаха ни навсякъде. Навсякъде. Приятелката ми искаше да избяга. Когато се обърнах, един мъж грабна чантата ми и я откъсна от рамото ми”, разказва потърпевша.
Броят на жалбите расте с всеки изминал ден. От 60, преди събитията да станат публично достояние, сега само в Кьолн са подадени над 120. От малтретирани жени. Но и от ограбени мъже.
В полицейски доклад, който днес изтече в германските медии, се посочва, че събитията са безпрецедентни.

В документа висшестоящ служител на реда споделя, че за 29-годишната си кариера за първи път преживява подобно унижение. Чул реплики като: „Аз съм сириец. Длъжни сте да се държите с мен приятелски. Бях поканен от г-жа Меркел.“

Заподозрените само в Кьолн вече са 16, от близо 1000 мъже, които са се намирали на гарата в новогодишната нощ. Всички те са със северноафрикански или арабски произход.

Сега си представете, 1000 европейци, които са на пазара в Кабул, Рияд, Сана, или който и да е мюсюлмански град с преобладаващо шиитско население.  Курбан байрам е! Да речем, че тези 1000 европейци са британски тинейджъри подобни на тези в Слънчев бряг през лятото. Пияни са и подвикват по жените, като двама от тях си позволяват да дръпнат фереджето на една от жените на пазара. Един повръща, а другия крещи. Единият от туристите носи домашния си любимец малкото розово прасенце Пеги облечено в ризка и с бяла якичка.


Да продължавам ли? Смятам, че всеки сам може да довърши картината.



А сега ми кажете, според вас колко време е нужно да продължи гореописаното за да видим  отрязани 1000 рижи глави в интернет. 10 минути...? Час...?

Търпимостта има граници. Гостът е нужно да прояви уважение към домакина си, независимо кой на кого и къде е на гости. Далеч съм от мисълта, че тези, които изнасилват жени в Германия няма да бъдат наказани. Далеч съм от мисълта, че ще бъдат наказани, така както нашите въображаеми туристи в ислямския свят.

related

новини 1174832861840990481

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item