stoineff

Подробности за катастрофата с BMW -то ковчег край Сливен


Нямаше гонка при страшната катастрофа, отнела живота на двама млади хора на 20 години. 


Вероятно внезапна спирачка на БМВ-то и пресечен път на другата кола „Мерцедес” доведе до фаталния удар. Това казаха пред камерата на Нова телевизия оцелели от катастрофата.
Пострадалите не помнят нищо, изпаднали са в шок и от смъртта на приятелите си и от случилото се на изоставеното летище край Сливен. Според шефа на КАТ в Сливен Тодор Тодоров те са имали информация за нелегалните гонки от охранителите на летището, което е общинска собственост.

„Ходили сме там, но като видят полицейската кола, събралите се там коли се пръскат. Вчера никой не ни е подал сигнал за събиране на коли,” каза катаджията. Според него, там ходят и хора, които се учат да карат.

Невен Богоев
Невен Богоев


20-годишният Невен Богоев от Бургас е бил зад волана на размазаното БМВ на летище „Бършен” край Сливен. Той и 21-годишният му приятел, който пътувал в немското возило, са загинали на място след жестокия удар.
Други трима мъже са ранени при зверското меле. Те са откарани в спешния център в града на стоте войводи. 22-годишен бургазлия е в болница – целунат от Бога той оцелял в БМВ-то ковчег.

Зад волана на Мерцедеса бил 27-годишен мъж от Сливен, заедно с него в колата в бил негов връстник от София.

Вижте още:

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

related

Регионални 5547967266583898527

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item