stoineff

Арестуваха биячите от Околовръстното

Установени и задържани са мъжете, които вчера пребиха шофьор на Околовръстното в София, след като им свирнал с клаксон заради агресивното им каране, съобщиха от пресцентъра на МВР.
По непотвърдена информация те са охранителни на Христофорис Аманатидис -Таки.

Агресивните мъже го млатили с метална палка, като още с първия удар му потрошили устата.


Две коли постоянно изблъскваха пътуващите по околовръстното, едната ме засече, затова подадох сигнал с клаксон и се престроих в дясна лента. Двете бяха матово черни, със затъмнени стъкла. Това разказа пред Нова телевизия пострадалият от побоя на Околовръстното шосе в София.
Той е с три избити зъба, контузии в областта на носа и контузии по ръката. Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

„Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха”, разказва пострадалият. През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял.

Всички биячи са били облечени в черно, с обувки кубинки и с черни шапки на главата. Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

related

новини бг 821415170346356414

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item