stoineff

Атентат?: Взривове разтърсиха летище Завентем в БрюкселИзвънредни новини. Две експлозии са докладвани на летище Завентем в Брюксел. Съобщава BBC.


Изображенията споделяни в социалните медии от мястото на събитието показват, издигащ се дим от един от най-терминалните сгради. Причината за експлозиите е неизвестна. В един от споделяните видеоклипове се вижда паниката, която е обзела хората:Според съобщенията взривовете са били в зоната за заминаващи и говорят за жертви, въпреки че това не е потвърдено.

Очевидец съобщава, че е видял няколко ранени. Според вестник Laatste Nieuws има загинали.Според телевизия NBC News са загинали няколко души. Според "Соар" загиналите са най-малко 11.

Взривовете идват четири дни след залавянето в Брюксел на Салах Абдеслам, главният заподозрян в атаките Париж през ноември.

Белгийските медии твърдят, че летището се евакуира. То е било затворено за полети. Железопътният транспорт до съоръжението е спрян.

Социални медийни доклади от мястото на събитието говорят за паника, тъй като хората са избягали летищните сгради.


Други доклади казват, че най-малко един взрив е бил близо до зоната за регистрация в American Airlines, но отново това не е потвърдено.


related

Свят 721573949765493258

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item