stoineff

Ченге дилър на наркотици стреля по свой колега

Ченге дилър на наркотици стреля по свой колега

По време на зрелищен екшън полицаи арестуваха свои колеги в София. Обвиненията ще бъдат за наркоразпростарение и търговия с дрога.


Акцията се е състояла на кръстовището на булевардите „Братя Бъкстон” и „Тодор Каблешков”.

Особеното в случая е, че двама от задържаните са полицаи, като единият не се е посвенил да употреби оръжие и е стрелял по свои колега. Вторият задържан също е от служител на СДВР.

Операцията се провежда под ръководството на Софийска градска прокуратура.

От МВР съобщиха, че при стрелбата е използвано служебното оръжие. Няма ранени.

По информация на БиТиВи операцията по задържането е осъществена след няколко месечно разследване на Вътрешна сигурност към МВР.

Единият от задържаните е служител на СДВР, охранителен полицай в столичното метро. Той е заловен с наркотици и пари в момента на предаването на дрогата.

Другият задържан е служител на столичната полиция от 7-мо РПУ. У него също са намерени пари и наркотици. Именно той е стрелял срещу свои колеги.

Операцията продължава и в близост до мол в София.

Според БНТ, 4 месеца е продължила операцията след сигнал за продажба на наркотици. В арестуваните служители на реда са открити марихуана, хапчета наркотик и белязани пари.

При задържането на полицая при столичен мол е участвал и спецотряда "Кобра", защото имало информация, че служителят на СДВР е по-агресивен. Той оправдал този портрет като стрелял срещу колегите си. Образувано е досъдебно производство.

related

новини бг 7765036424867135654

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item