stoineff

Футболният хулиган пребил момче в Овчеполци е арестуван

Арестуван е агресорът, който от вчера издирва полицията в Пазарджик. 24-годишният Ангел Калеев е бил открит в частен имот в съседното село Черногорово.

Сега е арестуван за 24 часа, с него ще бъдат предприети процесуално-следствени действия.



Националистът и ултрас на „Левски” Ангел преби зверски 17-годишното ромско момче Митко от село Овчеполци, защото му било казало, че двамата са равни. Агресорът качи клипа с гаврата в интернет.

Районната прокуратура в Пазарджик извършва разследване по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице.

До момента е установено, че на 16 април 2016 г. в село Овчеполци е бил нанесен побой на М.Й., на 17 години, от същото село, като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет. Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента. Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на Пазарджик.

По случая се извършват процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др. Извършителят на деянието е установен, но към настоящия момент се укрива от органите на реда. Под ръководството на Районна прокуратура-Пазарджик се провеждат оперативни мероприятия за неговото издирване и задържането му.

related

Регионални 158410428100932645

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item