stoineff

Абитуриентите, които впечатлиха всички с уникалните хендмейд дрехи и аксесоари

Абитуриентите, които впечатлиха всички с уникалните хендмейд дрехи и аксесоари
Месец Май е емблемантичен не само с това, че непрекъснато вали, но и с хубавите емоции, които радват мнозина.

Става въпрос за баловете, които по традиция се провеждат в последните дни на месеца.

 За един от най-важните моменти и някои по-нестандартни решения за визия, разказва yaza – българската платформа за творци.

Трепетната подготовка около един от най-важните моменти в живота на всеки млад човек е истинско дългоочаквано преживяване. Не само младите дами, но и младежите се интересуват все повече от последните модни тенденции. Има и такива, които предпочитат да заложат на нещо далеч по-екстравагантно и нетипично от установените модели и дизайнерски изпълнения. Yaza споделя някои от най-нестандартните хендмейд дрехи и аксесоари, които са вдъхновили мнозина абитуриенти.
• Рокля от вестници – Британска ученичка изобретява роклята, като за нейната направа използва 150 вестника, които намачква, за да създаде обем в долната част, а горната пришива към корсет.
• Рокля от найлон – Американска студентка по дизайн решава да разнообрази своя гардероб, като експериментира с евтини материали. За нейно учудване, модела се оказва изключително успешен и предпочитан сред редица млади момичета в Америка.
• Чанта от диня – Да, определено звучи странно, но не и невъзможно. Единственото, което трябва да се направи е да се издълбае вътрешността на плода, да се остави да изсъхне добре, да се подплати отвътре и да се монтират дръжки и разбира се тоалет или акцент в този цвят.
• Рокля от салфетки – Учудващо, колко може да бъде красива една рокля, създадена изцяло от салфетки, направени под формата на рози. Моделът е на ливанка, която се е подготвяла за сватбата на своята сестра.
Ако не сте привърженик на скъпите дрехи, които ще облечете само за един ден и сте вдъхновени от прочетеното бихте могли да създадете ваш уникален модел, който да вдъхнови още много други хора. Бъдете смели и импровизирайте. Превърнете хобито си в стилно преживяване!

related

За жената 4579239617873707767

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item