stoineff

Внимание! Нова нагла схема на джебчиите по морето!


Наглите обирджии, които досега използваха предимно млади момичета по спирките и търговските обекти, вече работят групово, като имитират семейство. 

Варненец засякъл подобен "екип" на спирката срещу МБАЛ "Св. Анна", когато се качвал в автобус с № 20, пише varna24.bg.
Млади мъж и жена, добре облечени, с две малки деца, започнали настоятелно да се бутат в човека, докато се качва в автобуса. Той обаче се усетил, когато почувствал нежеланото присъствие твърдо близо до себе си и ръка, която се опитва да бръкне в задния му джоб.

"Какво се бутате бе, я да се махате от тука, че да не викна полицията", развикал се човека, с което привлякал вниманието на останалите пътници и чакащи на спирката.

Двойката веднага се дръпнала, грабнала децата и хукнала надолу по булевард "Цар Освободител". Минута след това зад тях тръгнали още две от крадлите, които пребъркват варненци по спирките.

Според мъжът, който успял да се усети навреме, хората трябва да са особено бдителни в лошото дъждовно време, когато са разсеяни и бързат да се качат в автобуса без да поглеждат кой стои край тях.

Неотдавна варненка беше задържала две непълнолетни крадли, докато се опитват да я пребъркат в момент, в който се качва в автобус на спирката на Червения площад.

related

новини бг 6056730272148285033

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item