stoineff

Зрелищни арести на Петър Биберков Кюфтето и Николай Мечков

Сн. Флагман

Спецекип на ГДБОП арестува група мъже, пътуващи с луксозен джип Порше със софийска регистрация, в бургаския кв. "Меден рудник".

 Задържаните са натръшкани в района на бившия магазин „1000 бани“ край ж.к. „Меден рудник“. Втори зрелищен арест, провел се успоредно с този пред магазина доведе до задържането на четирима бургазлии, пътуващи с джип БМВ. Задържаните са натръшкани по очи от спецполицаи на бургаската ул. „Велико Търново“ в ж. к. „Лазур“.

Сред арестуваните при едновременна акция на две места в Бургас, са и знакови фигури от криминалните среди в региона. Единият е Николай Мечков – шеф на охранителната фирма VТА, а другият е познайникът на МВР Петър Биберов – Кюфтето. Телефоните и на двамата нямат сигнал, не са изключени, но вероятно към момента се проверяват от спецполицаи на ГДБОП. Информацията ни не е потвърдена.

Към момента текат две успоредни операции по задържането на организирана престъпна група. Едната част е задържана пред магазин 1000 бани на кръговото движение за Созопол в посока ж.к. „Меден Рудник“. Тази група се придвижвала в бяло Порше Кайен. По първоначална информация там е бил забелязан и безнесменът Георги Мицов. Но той се е оказал свидетел. „Заварвате ме във фоайето на хотел България, има такъв случай, не замесвайте името ми“, каза Мицов.

Пред офиса на бизнесмена Венцеслав Чамурджиев в ж.к. „Лазур"е арестувана другата група в черен „Мерецедес“.

related

новини бг 7672560225759321167

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item