stoineff

Приложението «Максим: поръчка на такси» в Google Play премина три милиона инсталации



Приложението «Максим: поръчка на такси» в Google Play премина три милиона инсталации

Преди една година Android-версията на приложението на услугата за поръчка на такси «Максим» влезе в категорията на милионерите по брой на исталациите и продължава бързо да печели популярност. Ако през май 2015 година дялът на собствениците на смарт телефони и таблети от Apple е бил над 51% от всички поръчки чрез приложението «Максим: поръчка на такси», а на потребителите на операционната система от Google малко повече от 45%, то сега делът на Android изпреварва iOS. Делът на привържениците на платформата Windows Phone от Microsoft не се е променил.


Най-често приложението «Максим: поръчка на такси» свалят собствениците на флагманските устройства и техните мини версии. Абсолютни победители по броя на инсталации са смартфони от серията Galaxy S, Galaxy A и Galaxy Note на Samsung. В първата десетка влязоха само две модели на други производители: Google Nexus 5 и Sony Xperia Z3 Compact. Като японската марка измести модела на британско-тайванския производител HTC One, която е била в топ 10 преди една година.

Платформата Android е най-разпространената, но и най-фрагментираната. На базата на нея се произвеждат огромен брой устройства от много производители, а не за всички модели се актуализира софтуера. Ето защо, нашите разработчиците трябва да вземат предвид, че приложението «Максим: поръчка на такси» трябва да работи стабилно на всички версии на Android. И го правят, защото в Google Play то има най-високия рейтинг сред услугите за поръчка на такси.


related

Технологии 1164790148484562043

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item