stoineff

Как да сме актуални и секси на плажа през лято 2016?


Озовавайки се пред старта на горещия летен сезон, навярно, всяка дама вече обмисля в главата си точно две изключително важни теми за нея: къде да отиде на почивка тази година и на какво да заложи, за да бъде изкусителна и наистина неотразима на плажа. Въпреки че имаме свои любими места по родното Черноморие, а и сред най-популярните чуждестранни летни дестинации, ние няма да ви даваме насоки за това къде да прекарате лятната отпуска и ваканция това лято. За сметка на това обаче, сме готови да ви предоставим цял куп от съвети относно това как да бъдете актуални и секси на плажа през лято 2016. Естествено, най-важното и първото нещо, върху което трябва да наблегнете и поработите, е да си изберете подходящ и съобразен с тазгодишните летни модни тенденции бански. За всяка дама това е особено сериозна задача, така че няма да е лошо да се осведомите за последните трендове в сферата на модерните бански.

1. Бански от две части


Смята се, че най-предпочитаният модел бански е този от две части. Над 80% от дамите днес избират именно такъв дизайн, като залагат на по-разголената визия не само за да изглеждат по-секси, но и да успеят да покрият максимално голяма част от тялото си с красив и топъл златист загар. Актуалните тенденции в моделите бански от две части тази година се придържат към идеята за различна разцветка и мотиви в горнището и долнището. 

бански от две части

Такъв тип визия е оригинална и непретенциозна, а освен това разчупва баналната идея за пълен синхрон в отделните нюанси и акценти на модела. Това обаче не означава, че всички производители тази година ще ви предложат само такива дизайни. Напротив – ако обичате класиката, винаги можете да заложите на елегантен и семпъл едноцветен бански от две части с push up ефект. Други интересни актуални тенденции през тази година са красивите бански от две част с горнище без презрамки в стил бюстие, бански на цветя и дори бански с презрамки, но не в горната, а в долната част.

2. Цели бански


Не можем да отречем обаче, че макар и по-малко предпочитани, целите бански ще са истинският хит на летния сезон тази година. Интересното в случая е, че тенденцията при тях е да бъдат силно изрязани, което ги прави близки и до дизайна на банските от две части. 

цял бански

 Актуално за сезона е в целите бански да има секси разрези от двете части на корема, както и презрамката да е една, минаваща плътно около шията и добре поддържаща бюста за максимум удобство по време на плуване или практикуване на любим плажен спорт.

3. Парео и плажни рокли 




Не забравяйте да усъвършенствате изцяло плажната си визия през тази година и с подходящите аксесоари. В тази връзка, обмислете идеята да добавите парео към секси аксесоарите си за морската ваканция. Интересното е, че за разлика от предишните сезони, когато повечето модели парео пристигаха под формата на обикновени големи шалове за наматяне през рамо или около талията, през 2016 година имаме готови плажни рокли от парео или парео с презрамки.

парео

Те са все така ефирни и подчертаващи грациозно женския силует, но за сметка на това са и семпли, в повечето случаи едноцветни и в наситени морски нюанси като тюркоаз, синьо, зелено и т.н.

related

туризъм 6525871203906058621

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item