stoineff

Алтернативи за разширяването на жилището

terasa-idea
Трансформирайте неизползваемата тераса в очарователно и удобно пространство. Това може да стане разбира се, едва след като го разчистите от сезонните и неизползваеми предмети, с които е натъпкана. След това може да бъде монтирана подходяща дограма и да бъде остъклена, за да се изолира шумово, както и да се блокират течението и прахта.

Обърнете внимание на подовата настилка и стените и при нужда може да ги обработите допълнително. Помислете за компактни и комфортни мебели, които ще са ви необходими да създадете мини-хол или мини-кухня от вашия балкон. Ако сте креативна личност и се нуждаете от спокойно тихо кътче, на което искате да се презаредите с енергия и да релаксирате използвайте външната страна като мини-бар и поставете няколко високи стола. Панорамата ще ви отпуска и успокоява. Ако пък сте привърженик на морската тема може да поставите подходящ хамак или люлка с подходящ морски интериор.

Друга алтернатива на разширяването на жилищното пространство е да използвате мястото под стълбите за, в коридора или на друго място, където мислите, че е неизползваемо. За да усвоите такова място, може да го превърнете в място за вградени шкафове или рафтове. Пред тях може да разположите кът за четене, бюро със стол за довършителни офис работи място за хранене. Ако пък предпочитате да го използвате за декорация може да инсталирате аквариум или алпинеум с водопад, аранжиран с натурални и истински растения и материали.

Ако държите на повече простор и чувство за широта е добре да обзаведете дома си с функционални мебели, умно избрани за тази цел. Трикове като ЛЕД осветление, високи и изящни лавици по стените спестяват място, а вградените електроуреди и аудио-визуални техники тотално променят чувството на пространство и комфорт. Модерните телевизори с проектори правят стаята да изглежда много привлекателна през вечерта. Осветлението е добре да бъде меко и индиректно в различните кътове. Добър вариант е когато осветителните тела са поставени върху стените с фокус към модерни обрамчени картини или фотографии.

Източник: bania24.com

related

Стоки и услуги 6220134702915230623

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item