stoineff

Млада даскалица забременяла от 13 годишен свой ученик


Учителка на осми клас, която забременяла от ежедневен секс със свои 13-годишен ученик, се предаде сама на полицията. 

24-годишната Александрия Вера е казала на местните училищни власти, че е имала секс контакти с младо момче от септември насам, след като двамата започнали а флиртуват пои време на летни учебни занимания.
Преподавателката от средно училище „Стовал” дори забременяла от 13-годишния през януари.

От съдебните документи става ясно, че родителите на малчугана нямали нищо против той да прави секс с даскалицата. Учителката казала на следователя от училищните власти, че „те ги подкрепяли много и били много радостни от факта”, когато тя им съобщила, че синът им ще става баща, а те самите – баба и дядо.

Учителката махнала бебето, след като била разпитана от социални работници. Служителите на американската агенция за защита на детето навестили учителката през февруари.

С напредването на разследването срещу нея, учителката решила да се покрие, за да не бъде арестувана.

Вчера обаче властите потвърдиха, че 24-годишната се е предала сама на полицията в окръг Монгомъри.

Вера от Хюстън в американския щат Тексас е обвинена в секс насилие срещу дете. След повдигането на обвиненията Вера е освободена под гаранция в размер на 100 000 долара.

Вера е разкрила и как е започнала връзката. Тя дала на своя възпитаник профила си в Инстаграм, след като той закъснял за час. В социалната мрежа момчето попитало учителката, дали иска да се срещнат и тя се съгласила. С течение на времето, учителката започнала да вози ученика в колата си до усамотени места, където двамата правили секс. При това почти всеки ден.

Вера била толкова напориста с момчето, че трудно криела връзката си дори в училище. „Той я сграбчи за задника пред очите на всички. След това те си говориха за това пред всички”, разказва очевидец.

related

Свят 5570968746263063753

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item