stoineff

Млада даскалица забременяла от 13 годишен свой ученик


Учителка на осми клас, която забременяла от ежедневен секс със свои 13-годишен ученик, се предаде сама на полицията. 

24-годишната Александрия Вера е казала на местните училищни власти, че е имала секс контакти с младо момче от септември насам, след като двамата започнали а флиртуват пои време на летни учебни занимания.
Преподавателката от средно училище „Стовал” дори забременяла от 13-годишния през януари.

От съдебните документи става ясно, че родителите на малчугана нямали нищо против той да прави секс с даскалицата. Учителката казала на следователя от училищните власти, че „те ги подкрепяли много и били много радостни от факта”, когато тя им съобщила, че синът им ще става баща, а те самите – баба и дядо.

Учителката махнала бебето, след като била разпитана от социални работници. Служителите на американската агенция за защита на детето навестили учителката през февруари.

С напредването на разследването срещу нея, учителката решила да се покрие, за да не бъде арестувана.

Вчера обаче властите потвърдиха, че 24-годишната се е предала сама на полицията в окръг Монгомъри.

Вера от Хюстън в американския щат Тексас е обвинена в секс насилие срещу дете. След повдигането на обвиненията Вера е освободена под гаранция в размер на 100 000 долара.

Вера е разкрила и как е започнала връзката. Тя дала на своя възпитаник профила си в Инстаграм, след като той закъснял за час. В социалната мрежа момчето попитало учителката, дали иска да се срещнат и тя се съгласила. С течение на времето, учителката започнала да вози ученика в колата си до усамотени места, където двамата правили секс. При това почти всеки ден.

Вера била толкова напориста с момчето, че трудно криела връзката си дори в училище. „Той я сграбчи за задника пред очите на всички. След това те си говориха за това пред всички”, разказва очевидец.

related

Свят 5570968746263063753

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item